Vyberte stránku

Jsem sadař, a umím si vypěstovat jídlo

autor: | Čvn 20, 2022

Co a kdy dělat v sadu a na zahradě, když chci úrodu k jídlu a nejen na mošt? Jak na skladování a škůdce? Kdo z hmyzáků je vítán, a je dobré pustit slípky pod stromy nebo ne?


Pomolog Vojta Ptáček si s námi povídal nejen o jabloních a hrušních. Ptali jsme se i na to, jak změnu životního prostředí stromy (a zvláště staré odrůdy) zvládají. Budeme je muset nahradit?

Poslechněte si jak přilákat opylovače, jak zvládat postřiky bez přemíry chemie, kde se dočíst zajímavosti a kde vyhledat  zajímavé veřejné akce.

Afterparty!

Něco navíc pro Vás, kteří nás podporujete 🙂

Jste našimi patrony a nic nevidíte?

Ještě nejste našimi patrony?

Pište nám na e-mail studio@podcast42.cz své náměty, nápady, postřehy nebo připomínky.
Líbí se vám náš podkást? Přinesl vám něco nového? Zajímavého? Podpořte nás!

Děkujeme
P&D