Vyberte stránku

Jsem sadař, a umím si vypěstovat jídlo

autor: Vojtěch Ptáček | Čvn 20, 2022

Co a kdy dělat v sadu a na zahradě, když chci úrodu k jídlu a nejen na mošt? Jak na skladování a škůdce? Kdo z hmyzáků je vítán, a je dobré pustit slípky pod stromy nebo ne?

Pomolog Vojta Ptáček si s námi povídal nejen o jabloních a hrušních. Ptali jsme se i na to, jak změnu životního prostředí stromy (a zvláště staré odrůdy) zvládají. Budeme je muset nahradit?

Poslechněte si jak přilákat opylovače, jak zvládat postřiky bez přemíry chemie, kde se dočíst zajímavosti a kde vyhledat  zajímavé veřejné akce.

Afterparty!

Něco navíc pro Vás, kteří nás podporujete 🙂

Jste našimi patrony a nic nevidíte?

Ještě nejste našimi patrony?

Jen co jsme se rozloučili a zhaslo pomyslné červené světlo ve studiu povídali jsme si s Vojtou dál. Povídali jsme si například o tom, že když už jsme věnovali spoustu energie tomu, aby nám ovoce vyrostlo a bylo pěkné, byla ba škoda o to vše přijít špatným skladováním a o tom, jak na to.

Nebo o „starých“ odrůdách, kterým je věnovaná vlastní stránka „stareodrudy.cz“ na které se dá najíét spousta zajímavého 🙂

Ale dost řečí a spusťe si afterparty!

Pište nám na e-mail studio@podcast42.cz své náměty, nápady, postřehy nebo připomínky.
Líbí se vám náš podkást? Přinesl vám něco nového? Zajímavého? Podpořte nás!

Děkujeme
P&D