Vyberte stránku

Jde to i bez elektřiny – o uchování potravin s Alenou Gajduškovou

autor: Alena Gajdušková | Kvě 20, 2024

Být tak soběstační. Nebo alespoň „tak trochu“. O nějaké formě soběstačnosti tváří tvář energetické krizi následované inflací uvažoval asi mnohý z nás. Co to vlastně znamená být soběstačný? Co všechno potřebuji mít nebo sehnat? A když už to mám, jak to uchovat? O tom, jak uchovávali potraviny naši předci vřed cca 100 lety, kdy elektřina nebo plyn nebyly úplně běžná záležitost a chemický průmysl nechrlil tuny „skvělých“ konzervantů jsme se bavili s Alenou Gajduškovou, autorkou skvělých knih jako „Uchováváme potraviny bez elektrické energie“.

Pište nám na e-mail studio@podcast42.cz své náměty, nápady, postřehy nebo připomínky.
Líbí se vám náš podkást? Přinesl vám něco nového? Zajímavého? Podpořte nás!

Děkujeme
P&D